Pomógł: 21 razy Wiek: 42 Dołączył: 26 Sty 2008 Posty: 937 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-11-17, 12:09
Montana napisał/a:
Ale moze ktos nagra?
Nie martw się "słońce" zerwę się jak nigdy z łóżka , o 7 rano i zgram to osobiście w formacie DVD . Potem wyśle się na jakiś serwer .
Przed chwilą rozmawiałem z siostrzenicą , ona była w Dzień dobry TVN , przedstawiała swoja grupę młodych malarek Painthouse , pytałem o technologie tworzenia takiego materiału od kulis , wiec spoko ludzie , nic strasznego właściwie wszystko ustalone jest przed , a profesjonalni ci magicy od mediów dbają o to , żeby wszystko poszło gładko , powodzenia .
Pomogła: 52 razy Dołączyła: 16 Lip 2006 Posty: 4326 Skąd: z Marsa
Wysłany: 2010-11-17, 15:28
Paweł napisał/a:
profesjonalni ci magicy od mediów dbają o to , żeby wszystko poszło gładko
Profesjonaliści dbają w telewizji o to, by nagiąć program do swoich własnych wizji, niekoniecznie zbieżnych z zainteresowanymi osobami. Poza tym mają mętne pojęcie o ZM, bo w Polsce jedynym ( oprócz naszego cudownego Forum) źródłem wiedzy na ten temat - jest Wikipedia, w której aż roi się od głupot. Cała nadzieja w tym, że nie powycinają istotnych kwestii Montany, zadają kompetentne pytania Gosi i Arturowi, a już oni sobie z nimi poradzą. Pani redaktor współpracująca w tym programie konsultuje się także ze mną, więc coś dobrego z tego wszystkiego na pewno wyniknie.
_________________ ......i kiedy przyjdą dni deszczowe, naucz się przechodzić między kroplami
Pomógł: 21 razy Wiek: 42 Dołączył: 26 Sty 2008 Posty: 937 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-11-17, 16:21
gabriela napisał/a:
Cała nadzieja w tym, że nie powycinają istotnych kwestii Montany, zadają kompetentne pytania Gosi i Arturowi, a już oni sobie z nimi poradzą. Pani redaktor współpracująca w tym programie konsultuje się także ze mną, więc coś dobrego z tego wszystkiego na pewno wyniknie.
właśnie Klaudia mówiła ,że z tym przekazywaniem treści jakich się chce to nie bardzo . Raczej jest tak , że puszczają to co ich zdaniem telewidz chce usłyszeć . Ale to ma też dobre strony bo oni wiedzą , jakich skrótów myślowych i sformułowań używać ,żeby każdy zrozumiał .
przykład -- zamiast mówić o meandrach rozwarstwień , użyli skrótu , tykająca bomba w brzuchu , no bo w sumie to prawda , a to każdy , nawet jełop , zrozumie ... będzie dobrze spoko .
Ja też będę oglądać i całą rodzinkę zwołam i poinformuje A tak a pro po waszych rocznic dziewczyny to ja trzy lata temu żyłam w błogiej niewiedzy , moja świadomość zaczęła się w styczniu , ale jaka mała i to dopiero lawina ruszyła ...Gratuluje Monti
_________________ Prawdziwą miłość poznaje się nie po jej sile,
lecz po czasie jej trwania.
Pomogła: 28 razy Dołączyła: 15 Lis 2006 Posty: 1077 Skąd: z daleka
Wysłany: 2010-11-18, 08:36
Paweł napisał/a:
zamiast mówić o meandrach rozwarstwień , użyli skrótu , tykająca bomba w brzuchu
Pawle, żeby użyli takich sformułowań musieli je usłyszeć, przed nagraniem to nt. ZM to wiedzieli tyle co kot napłakał, a pytań w 1 kolejności zadawanych nie bede powtarzać. Dobrze, ze szybko się uczą i na razie nie napisali bzdur.
jola75 napisał/a:
Ja też będę oglądać i całą rodzinkę zwołam i poinformuje
Szczerze to powinnaś być ze mną w tym reportażu :P boś Ty większy chojrak ode mnie. A i teraz żyjesz intensywniej.
zamiast mówić o meandrach rozwarstwień , użyli skrótu , tykająca bomba w brzuchu , no bo w sumie to prawda , a to każdy , nawet jełop , zrozumie ... będzie dobrze spoko .
no niebyłbym taki pewny ,,bomba w brzuchu" pewnie jakaś odmiana terrorysty samobujcy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum