Pomogła: 52 razy Dołączyła: 16 Lip 2006 Posty: 4327 Skąd: z Marsa
Wysłany: 2007-11-14, 20:18
Witaj Martyniu! Wielu z naszych operuje się w Aninie, tam znakomici kardiochirurdzy , szczególnie profesor Biederman), wielu Marfanów koronkowo zoperował - Aktualnie w Aninie nasza Gosieńka która w piątek będzie miała zabieg.
_________________ ......i kiedy przyjdą dni deszczowe, naucz się przechodzić między kroplami
Ostatnio zmieniony przez gabriela 2007-11-15, 12:52, w całości zmieniany 1 raz
Pomogła: 15 razy Wiek: 24 Dołączyła: 24 Lip 2006 Posty: 1561 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-11-15, 12:34
gabriela napisał/a:
Witaj Martyniu! Wielu z naszych operuje się w Aninie, tam znakomici kardiochirurdzy , szczególnie profesor Biedermaier), wielu Marfanów koronkowo zoperował - Aktualnie w Aninie nasza Gosieńka która w piątek będzie miała zabieg.
Popieram. Prof. Biederman jest gość do tańca i do różańca no i zna się facet na tym co robi. Ja jestem zupełnie spokojna o to co mnie w piątek czeka jak wiem, że akurat ten profesor będzie mnie operował A jesli można jeszcze kogoś polecić to wiem, że profesor Różański jeszcze też jest specem od marfanowskich tętniaków. W tutaj Konrad może się wypowiedzieć
Witam
Poszukuję dobrego kardiochirurga w Warszawie. Chodzi o moja siostrzenicę ( Ewelka 16 lat). Pomyłkowo opisałam jej historię w rubryce Krakowa. Gdyby ktoś z doświadczonych osób mógł przeczytać, wyrazić swoje zdanie i coś doradzić to byłabym bardzo wdzięczna.
Dziękuję i pozdrawiam
Pomogła: 15 razy Wiek: 24 Dołączyła: 24 Lip 2006 Posty: 1561 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-07-09, 09:32
Ja mogę poleci prof. Biedermana z Anina. Mnie operował i z efektów jestem zadowolona, wszystko poszło dobrze. Żeby się najszybciej do niego dostac najlepiej pójśc prywatnie do przychodni Allenort czy jakoś tak - na pewno na ulicy Płowieckiej.
Pomógł: 21 razy Wiek: 42 Dołączył: 26 Sty 2008 Posty: 937 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-11-24, 14:06
Wszystkich po operacjach kardiochirurgicznych , z przetrwałym rozwarstwieniem Ao piersiowo-brzusznej , oraz tych po wszyciu jakiejś śmiesznej protezy nad wieńcowej ,
proponuje wgooglować to : Odległa obserwacja chorych po leczeniu operacyjnym z powodu ...
ściągnąć PDF otworzyć Adobe Reader i dokładnie się w to wczytać ... nie spać , działać , mając na uwadze postępy w medycynie , pozdro i zdrowia ...
nie mam czasu na klepanie postów , ale przypomnę jeszcze raz b. ważną audycję o determinacji bardzo wiele zależy od nastawienia chorego do choroby hej .
Pomogła: 28 razy Dołączyła: 15 Lis 2006 Posty: 1076 Skąd: z daleka
Wysłany: 2011-11-24, 21:28
Paweł napisał/a:
Odległa obserwacja chorych po leczeniu operacyjnym z powodu
no HAmeryki tym nie odkryłes :D ale wczytując sie w to i patrząc na przedzial dat objętych badaniem to mogę stwierdzić ze w tej grupie 8 osob z ZM wzięto paru z nas pod uwagę :D:D:D
Pomógł: 21 razy Wiek: 42 Dołączył: 26 Sty 2008 Posty: 937 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-11-25, 10:11
Montana napisał/a:
no HAmeryki tym nie odkryłes
-- bo nie miałem nic odkrywać , podrzuciłem tylko dwa linki z których ktoś kto się dobrze wczyta , i wsłucha , może wyciągnąć wnioski , które mogą pomóc ... przecież ja mówiłem że nie jestem lekarzem i nie znam się na tym .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum