MARFAN FORUM :: Szukam dobrego kardiochirurga w Warszawie

FAQFormularz kontaktowyCzat forumMapa forumMapa Google100 ostatnich postówSzukajUżytkownicyGrupy RejestracjaZalogujAlbum

MARFAN FORUM Strona Główna » CENTRUM INFORMACYJNE » Szukam/polecam lekarza » Szukam dobrego kardiochirurga w Warszawie

Tagi tematu: dobrego, kardiochirurga, szukam, warszawie

Szukam dobrego kardiochirurga w Warszawie
Autor Wiadomość

martynia
Nowicjusz

Wysłany: 2007-11-14, 19:00   Szukam dobrego kardiochirurga w Warszawie

Witam,
Poszukuje dobrego kardiochirurga w Warszawie.

gabriela

Pomogła: 52 razy

Wysłany: 2007-11-14, 20:18   

Witaj Martyniu! Wielu z naszych operuje się w Aninie, tam znakomici kardiochirurdzy , szczególnie profesor Biederman), wielu Marfanów koronkowo zoperował - :-D Aktualnie w Aninie nasza Gosieńka która w piątek będzie miała zabieg.
Ostatnio zmieniony przez gabriela 2007-11-15, 12:52, w całości zmieniany 1 raz  

Gosieńka
VIP
Carpe diem:)

Pomogła: 15 razy

Wysłany: 2007-11-15, 12:34   

gabriela napisał/a:
Witaj Martyniu! Wielu z naszych operuje się w Aninie, tam znakomici kardiochirurdzy , szczególnie profesor Biedermaier), wielu Marfanów koronkowo zoperował - :-D Aktualnie w Aninie nasza Gosieńka która w piątek będzie miała zabieg.
Popieram. Prof. Biederman jest gość do tańca i do różańca no i zna się facet na tym co robi. Ja jestem zupełnie spokojna o to co mnie w piątek czeka jak wiem, że akurat ten profesor będzie mnie operował ;-) A jesli można jeszcze kogoś polecić to wiem, że profesor Różański jeszcze też jest specem od marfanowskich tętniaków. W tutaj Konrad może się wypowiedzieć :->

czabak
Sympatyk
Czabak

Wysłany: 2008-09-29, 14:11   

mnie operował doc. Różański i nie mam żadnych zastrzeżeń, spokojnie można polecić.

Justa
Nowicjusz
Justyna

Wysłany: 2009-04-09, 13:16   

Witam
Poszukuję dobrego kardiochirurga w Warszawie. Chodzi o moja siostrzenicę ( Ewelka 16 lat). Pomyłkowo opisałam jej historię w rubryce Krakowa. Gdyby ktoś z doświadczonych osób mógł przeczytać, wyrazić swoje zdanie i coś doradzić to byłabym bardzo wdzięczna.
Dziękuję i pozdrawiam

Gosieńka
VIP
Carpe diem:)

Pomogła: 15 razy

Wysłany: 2011-07-09, 09:32   

Ja mogę poleci prof. Biedermana z Anina. Mnie operował i z efektów jestem zadowolona, wszystko poszło dobrze. Żeby się najszybciej do niego dostac najlepiej pójśc prywatnie do przychodni Allenort czy jakoś tak - na pewno na ulicy Płowieckiej.

Paweł
Hero
Krystyna

Wysłany: 2011-11-24, 14:06   

Wszystkich po operacjach kardiochirurgicznych , z przetrwałym rozwarstwieniem Ao piersiowo-brzusznej , oraz tych po wszyciu jakiejś śmiesznej protezy nad wieńcowej ,
proponuje wgooglować to : Odległa obserwacja chorych po leczeniu operacyjnym z powodu ...
ściągnąć PDF otworzyć Adobe Reader i dokładnie się w to wczytać ... nie spać , działać , mając na uwadze postępy w medycynie , pozdro i zdrowia ...

nie mam czasu na klepanie postów , ale przypomnę jeszcze raz b. ważną audycję o determinacji bardzo wiele zależy od nastawienia chorego do choroby hej .

Montana
VIP

Pomogła: 28 razy

Wysłany: 2011-11-24, 21:28   

Paweł napisał/a:
Odległa obserwacja chorych po leczeniu operacyjnym z powodu

no HAmeryki tym nie odkryłes :D ale wczytując sie w to i patrząc na przedzial dat objętych badaniem to mogę stwierdzić ze w tej grupie 8 osob z ZM wzięto paru z nas pod uwagę :D:D:D

Paweł
Hero
Krystyna

Wysłany: 2011-11-25, 10:11   

Montana napisał/a:
no HAmeryki tym nie odkryłes

-- bo nie miałem nic odkrywać , podrzuciłem tylko dwa linki z których ktoś kto się dobrze wczyta , i wsłucha , może wyciągnąć wnioski , które mogą pomóc ... przecież ja mówiłem że nie jestem lekarzem i nie znam się na tym .

Odpowiedz do tematu