Pomogła: 28 razy Dołączyła: 15 Lis 2006 Posty: 1077 Skąd: z daleka
Wysłany: 2009-04-30, 11:26
smuklaewa napisał/a:
Jest mi bardzo przykro,ale mam gorączkę i dopadła mnie angina po wojażach nadmorskich i nie przyjadę do Wrocławia.....moją rezerwację mogę przekazać na kogoś innego...Jan Niezbędny stoi pod znakiem zapytania...więc jak nie przyjedzie to zwolnią się dwie rezerwacje i może ktoś będzie chętny????bardzo mi smutno z tego powodu,bo tak się cieszyłam na to spotkanie z Wami...
Strasznie mi przykro,ale to już czysta złośliwość losu... wiem,ze nie wyzbieram się do soboty,a na antybiotyku nie chcę ryzykować....
Będę oglądała potem Wasze wesolutkie zdjęcia ...
_________________ „Znam takie Kocham Cię, które sprawia że istnieję”
Pomogła: 52 razy Dołączyła: 16 Lip 2006 Posty: 4326 Skąd: z Marsa
Wysłany: 2009-04-30, 15:12
Jeśli ktoś chce jeszcze pojechać, lub kogos dodatkowo z sobą zabrać- no problem, mamy jeszcze wolne miejsca. W związku z rezerwacją, proszę pisać na PW.
_________________ ......i kiedy przyjdą dni deszczowe, naucz się przechodzić między kroplami
Pomogła: 15 razy Wiek: 24 Dołączyła: 24 Lip 2006 Posty: 1561 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-04-30, 18:36
Ewa wielka szkoda że tak wyszło Ale faktycznie do soboty jeszcze trochę czasu to może byś się podkurowała i wpadła do nas.
My z Arturem będziemy na bank. Wyjeżdżamy już jutro rano i jakoś po 14 jesteśmy we Wrocku. Także do zobaczenia
Pomógł: 13 razy Wiek: 34 Dołączył: 05 Mar 2008 Posty: 720 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-04-30, 20:36
Ewcia nie ma tego tamtego. Jeśli nie jestes pierwszym przypadkiem "grypy świńskiej" w Polsce to nie widze powodów zeby miało ciebie nie byc w sobote we Wrocku. Nie ma żadnych usprawiedliwień lekarskich.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum