Pomogła: 28 razy Wiek: 35 Dołączyła: 17 Lis 2008 Posty: 543 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-03-03, 22:24
A ja tak żałuję,że nie mogłam Was poznać... szczególnie,że to tak blisko było...Oglądam sobie tylko Wasze zdjęcia i filmik na otarcie łez. Super fajni ludzie z Was muszą być.Może następnym razem...?
[ Dodano: 2009-03-03, 22:25 ]
Boże...właśnie zauważyłam to pomogła 1 raz....dzięki...tylko za co?
A ja tęsknię za Elą i Jankiem .Byliśmy na spotkaniu w Nowej Soli i był to ekskluzywny turnusik z najpyszniejszymi smakołykami świata .Iście królewskie klimaty,staropolska gościnność ,a wycieczki organizowane przez Jasia wręcz bajkowe.Wszyscy byliśmy zachwyceni i oczarowani.Była Gosia z Arturem,Karolina,Montanka i ja.
Tęsknię za Wami wszystkimi
_________________ „Znam takie Kocham Cię, które sprawia że istnieję”
Pomogła: 15 razy Wiek: 24 Dołączyła: 24 Lip 2006 Posty: 1561 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-06-27, 13:02
Oj tak - lepszych gospodarzy ze świecą szukac Ela i Janek ugościli nas jak królów. Mają piękny, klimatyczny domek z ogródkiem gdzie można super odpocząc. Dziękujemy Elu i Janku
Wrzucę zdjęcia jak już się tu ogarnę z nauką.
Wysłany: 2011-06-27, 16:57
Nic dodać nic ująć :) cudowny weekend, w doborowym towarzystwie, przemili Gospodarze - Ela i Janek oraz ich wyśmienite nalewki... Ja także dziękuję raz jeszcze za tą wspaniałą gościnę.
Wielkie dzieki także dla Was Arturro i Gosieńka - bo też mnie gościli dwie noce,
oraz dla Montany, która nas przygarnęła w drodze powrotnej...
_________________ "Istnieją magiczne chwile, które choć mijają niezauważone, to jednak niewidzialna Ręka Opatrzności zmienia bezpowrotnie nasz los..."
Pomógł: 13 razy Wiek: 34 Dołączył: 05 Mar 2008 Posty: 720 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-06-27, 21:35
Wyjazd naprawdę bardzo miły i przyjemny, tak jak gospodarze którzy nas gościli. Przed wyjazdem nie spodziewałem sie ze tak podładuje sobie "akumulatory". A to wszystko dzięki towarzystwu i pieknych okolic.
Pomogła: 2 razy Wiek: 54 Dołączyła: 12 Kwi 2007 Posty: 79 Skąd: Nowa Sól
Wysłany: 2011-06-27, 22:13
A my dziękujemy, że chciało Wam się jechać przez całą Polskę. Myślimy że skoro "przetarliście szlak" jeszcze nie raz nas odwiedzicie. Tacy fantastyczni goście są zawsze mile widziani.
Pomogła: 28 razy Dołączyła: 15 Lis 2006 Posty: 1077 Skąd: z daleka
Wysłany: 2011-06-28, 08:42
I jeszcze ja jeszcze ja!!!! Eluniu, Janku wielkie megastyczne dzieki za niespodziewane zaproszenie, ugoszczenie przetrzymanie prawie siłą i nakarmienie przepysznymi domowymi specjałami. Siedząc teraz w pracy usmiecham sie na samą myśl tego fantastycznego weekendu. Jestem pod urokiem was jako ludzi, waszego domu z klimatem i wszystkiego tego co reprezentujecie sobą. Sciskam was bardzo bardzo mocno.
I ciesze sie ze mam Was tak blisko.... ::):) pewnie nie raz do Was zawitam.
Ps... u Was byłam na najlepszym turnusie rehabilitacyjnym.... rehabilitacja smiechem i mega pozytywnymi emocjami zawsze pomaga.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum