Stanislaw jestes wielki.
No super z tym zwiedzaniem.Rozpytaj sie gospodarzy po ile by wynajeli pokoje,bo tam na obrzezach duzo taniej niz w centrum.
To zaczynamy dzialac.
Miejsc jest mnostwo pieknych ktore warto zobaczyc.
Stas a czy ty masz miejsce na grila?????zeby cos przyimprezowac.Ja mieszkam w bloku i mam jeden pokÓj ,ale tez jak sie dobrze przycisniemy to wszyscy sie zmieszcza ,bo oczywiscie zapraszam na party ale na stojaco w tloku -----mam nadzieje ,ze bedzie tloczno ,bo wiele osob przyjedzie.Juz sie ciesze na nasze spotkanie.
Ostatnio zmieniony przez smuklaewa 2007-05-16, 01:28, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 15 razy Wiek: 40 Dołączył: 31 Sie 2006 Posty: 307 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2007-03-27, 13:46
Popieram Stasia, ja chętnie do Krakowa się wybiorę, choćby po świętach czy w maju. A najchętniej z Krakowa wspominam Pasiekę, taką fajną pijalnię miodów przy Małym Rynku. Jeszcze istnieje?
Bilety nie są takie drogie, jeśli jeździ się TLK w dodatku ze zniżką inwalidzką. Ja z Gdańska bez kuszetki za to z Agnieszką - 30zł za 2 osoby
_________________ Miłość to jedyna rzecz na świecie, która się mnoży, gdy się ją dzieli.
Pomogła: 15 razy Wiek: 24 Dołączyła: 24 Lip 2006 Posty: 1561 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-03-27, 14:49
Kurcze wiecie co, ja bym chętnie przyjechała do Krakowa, z Montaną napewno rodzice by mnie puscili... Tylko, że ja mam mature w maju porozkładaną w różnych terminach takze cały maj odpada a szczególnie długi weekend bo 4 pierwsza matura...
Ostatnio zmieniony przez Gosieńka 2007-03-27, 15:11, w całości zmieniany 1 raz
Pomogła: 52 razy Dołączyła: 16 Lip 2006 Posty: 4326 Skąd: z Marsa
Wysłany: 2007-03-27, 17:09
Wielu więc osobom pasuje ten termin, może maturzyści nie uczcie się na ostatni moment ( ALAN!!!) i ten weekend potraktujcie jak odpoczynek po nauce i głęboki oddech przed maturą?
_________________ ......i kiedy przyjdą dni deszczowe, naucz się przechodzić między kroplami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum