MARFAN FORUM :: Sponsorzy 2010 i nowe możliwości

FAQFormularz kontaktowyCzat forumMapa forumMapa Google100 ostatnich postówSzukajUżytkownicyGrupy RejestracjaZalogujAlbum

MARFAN FORUM Strona Główna » O NAS » Sprawy forum » Ogłoszenia » Sponsorzy 2010 i nowe możliwości

Tagi tematu: 2010, mozliwosci, nowe, sponsorzy

Sponsorzy 2010 i nowe możliwości
Autor Wiadomość

arturro
Alfa&Omega

Wysłany: 2010-02-16, 13:38   

Jak tak dalej pójdzie to zmodernizujemy forum a i na whisky dla uczestników forum też nie zabraknie :-D

Danula
Wtajemniczony

Pomogła: 11 razy

Wysłany: 2010-02-16, 17:03   

Ja też poproszę o nr konta. :-)

Administrator

Wysłany: 2010-02-16, 18:13   

Jestem w wieeeelkim pozytywnym szoku :-) Bardzo się cieszę, że tak wiele osób wyraża chęć zrzutki na modernizację. Nie chciałbym jednak, byście odnosili mylne wrażenie, że tylko osoby, które dokonały zrzutki, mogą współdecydować o zmianach na forum - do wspólnego planowania zapraszam oczywiście wszystkich.

I jeszcze raz serdecznie dziękuję darczyńcom. Jednocześnie zapewniam, że gdy tylko będę miał kosztorys planowanych zmian, natychmiast go upublicznię i wyliczę się z każdej darowanej złotówki, Do końca lutego czekam na Wasze propozycje dotyczące logo, do tego samego czasu planuję także zakończyć projekt zmian i negocjacje cenowe.

Nurek
Nowicjusz

Wysłany: 2010-05-14, 01:40   

Witam.
Przepraszam że odzywam się dopiero po 6 miesiącach. Probuję dojść do siebie po przygodzie w Brugii.
Witam wszystkich miło znowu się odezwać.
Troszkę się gubię w obsłudze forum ale mam nadzieję że znajdę czas i siły aby opanować te umiejętności.
A więc co do składek to jestem również za tym abym dołączył do sponsorów - wiele wam zawdzięczam i chcę abyście - abyśmy mogli pomagać innym. oto mail do mnie proszę o przesłanie numeru konta i wielkości składek. jednocześnie mogę udzielić wielu informacji o operacji w Brugii u doktora Marc-a Shepensa. jak ktoś ma pytania proszę pytać. jacek.swiatczesci@gmail.com dla chętnych na mailu podam kontakt tel. :!:
:!: :!: :!:

Paweł
Hero
Krystyna

Wysłany: 2010-05-27, 17:44   

Nurek napisał/a:
jednocześnie mogę udzielić wielu informacji o operacji w Brugii u doktora Marc-a Shepensa.
--- udzielaj na forum , po to ono jest , pozdrawiamy .

Administrator

Wysłany: 2011-01-11, 12:16   

Z kolosalnym opóźnieniem, jednak chciałbym poinformować, że udało się zmodernizować trochę forum. Otóż udało się zainstalować

a) aktualizację forum do wersji najnowszej phpBB by Przemo v1.12.6(p4);

b) dodatki dot. pozycjonowania oraz bardzo dobrej indeksacji forum w wyszukiwarkach internetowych;
c) moduły:

- mapa forum,
- formularz kontaktowy,
- dodatek 100 ostatnich postów,
- najbardziej popularny i najlepszy moduł czata zintegrowany z forum,
- boczne MENU z lewej strony jak na forum,

d) oraz:

- Nazwa dodatku: Google Map Mod
Opis: Nowa wersja modyfikacji na bazie Google Maps umożliwiająca użytkownikom forum nanoszenie swojego miejsca zamieszkania na mapie google, dzięki czemu łatwiej będzie można się zorientować skąd są użytkownicy forum.

- Nazwa dodatku: Spam Bot Stopped
Opis: Modyfikacja (przy rejestracji na forum) rozdziela pole email na dwa mniejsze. W pierwsze pole wpisuje się tekst sprzed "@", a w drugie nazwę domeny na której założono skrzynkę email np. onet.pl
Dzięki tej modyfikacji na forum nie będą rejestrować się roboty sieciowe, boty ani programy, które mogą spowodować uszkodzenie forum.

e) zostało także uruchomione na forum miejsce reklamowe dla google adsense itp.

Całość modyfikacji po ciężkich negocjacjach wyniosła 400zł, która to kwota w większości uzbierała się z datków forumowiczów, którym niniejszym serdecznie dziękuję. Usługę wykonał pan Fabian Wiśniewski z phpBB Assistant
Ponieważ jednak nie jestem do końca zadowolony z opcji płacenia ciężkich pieniędzy za każdą modyfikację i długiego czasu oczekiwania na realizację, przystąpiłem do nauki PHP i dalsze prace będę przeprowadzał samodzielnie, tak jak na początku istnienia forum. Zobaczymy, co z tego wyjdzie.

Odpowiedz do tematu