Wysłany: 2008-07-12, 13:44 Rangi specjalne
Zgodnie z panującymi na forum zasadami, użytkownik, który osiągnie pułap 2tys. merytorycznych postów (czyli postów poza działami, w których opcja zliczania wiadomości jest wyłączona), ma prawo do zaproponowania dla siebie rangi personalnej.
Miło jest mi zatem poinformować, że użytkownik o nicku resa właśnie osiągnął ten limit. Nowa ranga - zgodnie z życzeniem, to:
Wkrótce opracuję stosowny obrazek dla rang personalnych spoza ModTeamu.Na razie niech bedzie to wieeeelkie, bijące serce
ranga personalna.gif Jeśli takie (na razie robocze) logo rangi personalnej przypadnie Wam do gustu, możemy przy nim pozostać.
Plik ściągnięto 1438 raz(y) 4,58 KB
_________________ Hej Gość! To także Twoje forum. Gość - życzę Ci przyjemnego i owocnego korzystania z forum.
Pomogła: 23 razy Dołączyła: 11 Sie 2006 Posty: 1977 Skąd: Kraków
Wysłany: 2008-07-12, 19:32
Administrator napisał/a:
Nowa ranga - zgodnie z życzeniem
Bardzo, bardzo dziękuję za zaakceptowanie i umieszczenie rangi well-wisher.
well-wisher - dosłownym znaczeniu - osoba życzliwa, sympatyk, sympatyczka ... w pewien sposób coś odzwierciedla, a ponadto podoba mi się brzmienie tego słowa.
Dziękuję Wam bardzo, ale tu nie ma czego gratulować ... to tylko za ilość postów, którą każdy udzielający się użytkownik kiedyś osiągnie.
_________________ ..."Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem"...
Wysłany: 2008-07-12, 21:20
Dziekuję Ci , to bardzo miłe z Twojej strony.
Jednak z przykroscią stwierdzam, że takie serce od prawie dwóch lat już mamy na forum, a należy do innego użytkownika. Dlatego poprosiłam admina o usunięcie tego logo i pozostawienie samej nazwy rangi.
_________________ ..."Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem"...
Wysłany: 2008-07-13, 08:34
Co do logo rangi personalnej - jest to gif dostępny dla każdego, nie wymaga autoryzacji, Aguś istotnie ma go w swoim avatarze, jednak nie jest jego autorką i ta sama grafika w niczym nie koliduje. W związku z powyższym dopóki nie opracuję nowych grafik, będzie na razie firmował rangi personalne (wszystkie)... tym bardziej, że został opracowany ładnych kilka lat temu
_________________ Hej Gość! To także Twoje forum. Gość - życzę Ci przyjemnego i owocnego korzystania z forum.
Wysłany: 2008-07-13, 15:17
Najprościej udać, że się nie wie, o co chodzi
Wybrałam samą nazwę, ale nie chcę firmowania jej symbolem należącym na tym forum od prawie dwóch lat do innej osoby ... bo to jest najnormalniej w świecie nie w porządku.
Widać ciężko jest uszanować mój wybór, do którego miałam prawo, i zachować samą wybraną nazwę ...
Dlatego rezygnuję z tej dziwnej rangi i jeszcze raz proszę admina o jej usunięcie.
Mnie nie jest miło ale WY bawcie się dobrze ...
Przecież Admin wyraźnie napisał, że jest to tymczasowy gif. Może by tak zamiast się obrażać, zaproponować inną grafikę. Mamy tylu utalentowanych użytkowników: może ktoś mógłby opracować lub odnaleźć obrazek, który w odpowiedni sposób honorowałby osoby uzyskujące rangę specjalną?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum