Pomogła: 52 razy Dołączyła: 16 Lip 2006 Posty: 4327 Skąd: z Marsa
Wysłany: 2007-09-30, 21:04 Pomóżmy Montanie!
Wiem że Montana mnie zabije, ale muszę to napisać!
Za 3 tygodnie czeka ją kolejna podróż do Holandii, tam pierwsza operacja, po kilku tygodniach powrót do Polski i rekonwalescencja, po czym ponowny wyjazd do Holandii i operacja usunięcia rozwarstwionej aorty.
Razem 3 razy do Holandii , czyli ok. 6 tys. km samochodem, bo przejazdu busem który refundują – nasza Monti nie wytrzyma.
Do tego dochodzi zapewne wiele innych wydatków.
Jednym słowem Monti potrzebuje wsparcia! Wymyśliłam więc sobie, że kto będzie mógł i chciał –może wpłaci na konto Justysi dowolną kwotę? Wpierw oczywiście pytając ją na gg czy mailem o numer konta.
Co Wy na To?
_________________ ......i kiedy przyjdą dni deszczowe, naucz się przechodzić między kroplami
Pomógł: 5 razy Wiek: 42 Dołączył: 24 Maj 2007 Posty: 274 Skąd: Gdynia
Wysłany: 2007-10-01, 17:40
Gabrielo, podaj nr Twojego konta a my będziemy wpłacali. Za dwa tygodnie przekażesz to pieniądze Montanie. Tak będzie prościej i lepiej dla Montany, mniej kłopotliwie.
Pomogła: 52 razy Dołączyła: 16 Lip 2006 Posty: 4327 Skąd: z Marsa
Wysłany: 2007-10-01, 18:51
Wiecie, wolę nie, wyciągnę nr. konta od Monti i każdemu kto będzie chciał będę podawać, tak będzie najlepiej.Dziś Montanka gdzieś "wsiąkła', podobno w czasie jej nieobecności rodzinka jej się powiększyła tzn kotka pzrygruchała sobie towarzystwo drugiego kotka, więc teraz Justynka pewnie biega od miski do miski...
_________________ ......i kiedy przyjdą dni deszczowe, naucz się przechodzić między kroplami
Wysłany: 2007-10-01, 18:58
gabriela napisał/a:
Wiecie, wolę nie, wyciągnę nr. konta od Monti i każdemu kto będzie chciał będę podawać, tak będzie najlepiej.Dziś Montanka gdzieś "wsiąkła', podobno w czasie jej nieobecności rodzinka jej się powiększyła tzn kotka pzrygruchała sobie towarzystwo drugiego kotka, więc teraz Justynka pewnie biega od miski do miski...
Uważam że mój pomysł jest OK. Tym sposobem Montana nie będzie wiedziała kto wpłacał i nie będzie czuła się zakłopotana. Uwierz tak będzie ok.
Pomogła: 28 razy Dołączyła: 15 Lis 2006 Posty: 1076 Skąd: z daleka
Wysłany: 2007-10-01, 23:24
Powiem tylko tyle, jestescie kochani... Gabi z jednej strony Cie wysciskam ale z drugiej urwe glowe za to. Jestem Wam tak wdzieczna ze nie wiem co poweidziec. Chyba tylko jedno przychodzi mi na mysl. Ogromne dzieki.
Wysłany: 2007-10-02, 13:33
Montana napisał/a:
:oops:
Powiem tylko tyle, jestescie kochani... Gabi z jednej strony Cie wysciskam ale z drugiej urwe glowe za to. Jestem Wam tak wdzieczna ze nie wiem co poweidziec. Chyba tylko jedno przychodzi mi na mysl. Ogromne dzieki.
Nic nie mów i więcej nie wchodź w ten wątek. To nie dla Ciebie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum