AK dzielnie się nadal kuruje.Choroba wszak nie wybiera.... W poniedziałek dr Schepens ma mi wysłać maila potwierdzającego możliwość zabrania Monti do domu.Wczoraj stworzyliśmy jeszcze z Krzysiem ( drugą półówką Ambulansu ) stronę dla Monti którą wysłaliśmy do wszystkich znajomych jakich się dało, z prośbą o rozesłanie dalej. Zajrzyjcie tu, poczytajcie i prześlijcie dalej http://pomoc.cyberon.pl/
P.S. konto które zostało tam podane, jest kontem osoby do której mamy 100% zaufanie i jest Naszą koleżanką z Forum Wysokich
Pomogła: 28 razy Dołączyła: 15 Lis 2006 Posty: 1076 Skąd: z daleka
Wysłany: 2008-01-06, 13:05
Powiem tyle ze poprostu mnie zatkalo widzac ta stronke nie wiem co mam powiedziec. Boze jak ja bym juz was wszystkich chciala zobaczyc i usciskac. Jestem szczesliwa ze Was wszystkich mam. Tesknie za wami szalenczo. to ze tu wariuje wlasnie jest tym spowodowane.
Pomogła: 23 razy Dołączyła: 11 Sie 2006 Posty: 1977 Skąd: Kraków
Wysłany: 2008-01-06, 13:18
Montana napisał/a:
Powiem tyle ze poprostu mnie zatkalo widzac ta stronke nie wiem co mam powiedziec. Boze jak ja bym juz was wszystkich chciala zobaczyc i usciskac. Jestem szczesliwa ze Was wszystkich mam
Jest rzeczą oczywistą Justynko, że w tej sytuacji, która Ciebie dotyczy, wszyscy ludzie dobrej woli pomagają. Tak juz mamy Trzymaj się cieplutko i wracaj do nas szczęśliwsza o całe niebo. Pozdrawiam Cię mocno.
_________________ ..."Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem"...
Pomogła: 52 razy Dołączyła: 16 Lip 2006 Posty: 4327 Skąd: z Marsa
Wysłany: 2008-01-06, 19:55
Pieniążki które nazbieraliśmy tu na forum + wylicytowane z obrazka - w caloścoi przelałam na konto AK, oni dbają świetnie o sprawy Monti.
Gdy zorganizujemy spęd u Montany, każdy weźmie pod paszkę coś ....do konsumpcji i heja!
_________________ ......i kiedy przyjdą dni deszczowe, naucz się przechodzić między kroplami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum