Pomogła: 52 razy Dołączyła: 16 Lip 2006 Posty: 4327 Skąd: z Marsa
Wysłany: 2007-02-27, 15:03
Danula na stronie głównej jest FAQ czyli odpowiedzi na najczęstsze pytania, także te z wklejaniem zdjęć, także w tym dziale jest wątek "Pomoc w obsłudze forum" gdzie forumowicze dzielą się wiad jak np.wklejać zdjęcia.
Dodać należy że ostatnio wklejają się zdjęcia z mgiełką, ja wypróbowałam taki sposób:umieszczam zdjęcie w internecie, następnie piszę posta, wysyłam go, następnie edytuję go, naciskam img nad postem, wpisuję adres netowy obrazka i wysyłam.
_________________ ......i kiedy przyjdą dni deszczowe, naucz się przechodzić między kroplami
Wysłany: 2007-05-16, 22:35
Mam tak samo z dłońmi. Czy gdzieś umieszczacie tu fotografie, np. dłoni? Ja nie wiem, ale może warto. W sumie to tylko dzięki fotkom z Internetu w ogóle trafiłam w problem. Jeśli jest takie miejsce - to ja poproszę o wskazanie. Obfotografuję dłonie Młodego i powieszę.
Wysłany: 2007-05-16, 23:03
Dorotko! Mamy swoje Albumy ze zdjęciami- kliknij po zalogowaniu - Album ( prawy górny róg na stronie głównej) , są ta kategorie publiczne, jak i na niebieskim pasku _ prywatne galerie użytkowników.Świetny pomysł z zamieszczaniem swoich charakterystycznych " części ciała" , lub wiekszych elementów dlatego z tym akurat poczekaj, jutro stworzymy w Albumie nową zakładkę temu poświęconą.Tymczasem w innych tematach galerii zamieszczaj zdjęcia w danych kategoriach , stwórz własną prywatną galerię jeśli chcesz.
_________________ ......i kiedy przyjdą dni deszczowe, naucz się przechodzić między kroplami
Wysłany: 2007-05-17, 11:15
Okej dziękuję. Jak Młody wróci ze szkoły to Go obpstrykam
Aha. Mam taką propozyję (pod dyskusję Gremium). Otóż - fotki będą widoczne po zalogowaniu, czyli tylko dla Użytkowników. A jak ma trafić Poszukujący? Więc bym proponowała, żeby z naszych fotek, które będą "jawne", wiadomo czyje - wybrać jakieś charakterystyczne i udostępnić dla Publiki Ogólnej, ale nie podpisywać, że to moje czy Iwonki, tylko na przykład" Chłopiec, lat 15", albo "Kobieta, lat 28", czyli żeby były "anonimowe".
I wówczas jakby zamieścić plecionkę Młodego (dla przykładu) - to można ją (po diagnozie ostatecznej) podpisać np. "Chłopiec, lat 16, Zespół Ehlers-Danlos, typ..." Co myślicie? Może trafią ludzie, chorzy też, błąkają się gdzieś... ja tak o tym piszę, bo ja sama TAK właśnie trafiłam i dlatego...
Wysłany: 2007-05-26, 22:28
Forum nie ma tu nic do rzeczy, innym wchodzą polskie literki.Mogłaś przypadkiem zmienić, więc sprawdź na swoim dolnym pasku narzędzi, na czarnym tle PL, jeśli masz EN lub pisze angielski- zaznacz znów opcję PL.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum