Wysłany: 2007-11-06, 09:16 Podziękowania za współpracę
Z dniem dzisiejszym Resa kończy współpracę z zespołem Moderatorów.
Resa, chcielibyśmy w tym miejscu wyrazić podziękowania za Twoja pracę jako Moderatora, poświęciłaś naprawdę mnóstwo czasu, miałaś wiele nowatorskich pomysłów i jesteśmy Ci za to bardzo wdzięczni. Mamy nadzieję, że nadal pozostaniesz kopalnią wiedzy i iskierką nadziei dla wielu użytkowników.
Pomogła: 23 razy Dołączyła: 11 Sie 2006 Posty: 1977 Skąd: Kraków
Wysłany: 2007-11-07, 22:02
Tytuł tego tematu brzmi - Podziękowanie za współpracę.
Ponieważ dotyczy mnie, zatem w tym właśnie miejscu również i mnie wypadałoby podziękować zespołowi ModTeam za tą współpracę. I bardzo proszę nie usuwać mojego posta, bo nie łamie regulaminu obowiązującego na waszym forum.
Tak więc pomimo tego, że to Wy nie chcecie mnie w swoim zespole i prawa Moderatora zostały mi odebrane, to własnie tu, w tym temacie mówię Wam
DZIĘKUJĘ
_________________ ..."Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem"...
Pomógł: 11 razy Wiek: 57 Dołączył: 16 Sie 2006 Posty: 534 Skąd: Gdynia
Wysłany: 2007-11-08, 07:25
Dość długo nie było mnie na Forum, pod moją nie obecność zachodzą zmiany.
Jak juz wcześniej podkreślałem każdy kto aktywnie poświęca swój czas dla innych może oczekiwać podziekowań za włożony wysiłek.
Niekiedy nie możemy sami rozsądzić jaki efekt przyniesie nasza aktywność, dlatego cechą dorosłości i demokracji jest poddanie się osodowi współuczestników.
Ostatnim tego przykładem są minione wybory parlamentarne. Gremium (partia) kierujace życiem społecznym poddało się ocenie wyborców. Ta ocena pokazała, że zapotrzebowanie na sposób i działania nie popiera większość dlatego teraz dajemy szansę innemu ugrupowaniu aby wprowadziło według tej większości potrzebne zmiany.
Z tego drobnego wykładu -wniosek -
trzeba umieć znajdować się w zmienionej sytuacji, że po przemyśleniu sama zmiana może wprowadzić wiele dobrego. Dlatego zachęcam aby nasze gremium dalej funkcjonowało przyjaźnie.
_________________ O planach zapominamy, działanie zostanie uwiecznione.
Pomógł: 15 razy Wiek: 40 Dołączył: 31 Sie 2006 Posty: 307 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2007-11-08, 22:11
Ja też dziękuję Ci Resa za Twoją pracę na Forum. Zazwyczaj Ty pierwsza odpowiadałaś na wszystkie pytania nowych forumowiczów i pierwsza ich pocieszałaś lub kierowałaś na właściwe tory. Mam nadzieję, że nadal będziesz aktywnie pomagac wszystkim potrzebującym Marfanom.
Pozdrawiam
_________________ Miłość to jedyna rzecz na świecie, która się mnoży, gdy się ją dzieli.
Wysłany: 2008-01-02, 09:29
Cytat:
Zazwyczaj Ty pierwsza odpowiadałaś na wszystkie pytania nowych forumowiczów i pierwsza ich pocieszałaś lub kierowałaś na właściwe tory ... trud za pracę którą włożyła w to forum ... poświęciłaś nam wiele swojego cennego czasu .... ależ to właśnie resa najwięcej przekazała tu najwięcej dobra ...
Dziękuję tym, którzy napisali dla mnie te piękne słowa podziękowań.
Jednak do dzisiaj nie pojmuję, dlaczego Klio tak bardzo nagle i bez wcześniejszej rozmowy podziękowała mi za współpracę, w imieniu swoim i innych
_________________ ..."Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem"...
Wysłany: 2008-01-03, 11:59
juzia napisał/a:
resa napisał/a:Jednak do dzisiaj nie pojmuję, dlaczego Klio tak bardzo nagle i bez wcześniejszej rozmowy podziękowała mi za współpracę, w imieniu swoim i innych
- po co do tego wracać po dwóch miesiącach?? Klio ma teraz inne problemy na głowie - znacznie słodsze było, minęło - karawana idzie dalej
Każda matka ma swoje słodkie problemy na głowie, obojętnie czy są małe czy duże, więc Klio nie jest wyjątkiem. Nie trzeba być złośliwym Juziu, ponieważ w zdaniu, które zacytowałaś, czy się komuś podoba czy nie, zawarłam wyłącznie gorzką prawdę i tylko moje odczucie.
Pozdrawiam.
w takim razie dziękuję za współpracę temu kto tak ładnie zmoderował ten temat:
usunął posty innych osób, w tym też i mój - a PW nie otrzymałam! i anglojęzyczne wypowiedzi też zostały usunięte.
Pewnie opłacał się wysiłek - dziękuję
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum