Pomógł: 21 razy Wiek: 42 Dołączył: 26 Sty 2008 Posty: 937 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2011-10-17, 12:58
Są chwile gdy moja wiara w człowieka poddawana jest srogiej próbie .
Szeregi kreatur obecnych w prasie/radiu/telewizji/internecie/ , nieustannie prezentujące swoje mierne pojęcie o życiu , ze szczególnym uwzględnieniem celu , oraz sensu tego swojego hm ... życia ... bardzo nadwątlają , moje chybotliwe zaufanie do homo sapiens ... (przykłady Powiatowy , Nergal , Mrocki etc . ) Ale wtedy zwykle nadchodzi dzień kiedy przypadkowo odnajduję , np w TiVi takiego faceta , jak Konrad Dąbrowski (6 odc. "Milion w minutę "-- szukać w inter , lub tu online ), i moja wiara w człowieka powraca , wraz z przekonaniem , że to co ja z kolei robię , ma jednak jakiś sens ...
PS. Taki facet w USA , momentalnie miałby kilka propozycji typu własna audycja radiowa .U nas gdzie kanały awansu pozatykane są przez kliki połączone niezliczonymi układami , gdzie promowane są miernoty , takie , że aż oczy bolą patrzeć , a uszy słuchać , a lepsi o kilka klas dziewczyny i chłopaki , prawdziwe diamenty , gdzieś tam w tle , na uboczu , błysną przez chwilę ... się czasami odechciewa ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum