MARFAN FORUM :: Paweł - Życie "wychodzone"

FAQFormularz kontaktowyCzat forumMapa forumMapa Google100 ostatnich postówSzukajUżytkownicyGrupy RejestracjaZalogujAlbum

MARFAN FORUM Strona Główna » O NAS » To My » Paweł - Życie "wychodzone"

Tagi tematu: pawel, quotwychodzonequot, zycie

Paweł - Życie "wychodzone"
Autor Wiadomość

Paweł
Hero
Krystyna

Wysłany: 2011-05-04, 10:51   

polecam dobry dokument o włos od śmierci . .

mocne , tylko dla ludzi o silnych nerwach , całość do odnalezienia w internecie .

Paweł
Hero
Krystyna

Wysłany: 2011-10-17, 12:58   

Są chwile gdy moja wiara w człowieka poddawana jest srogiej próbie .
Szeregi kreatur obecnych w prasie/radiu/telewizji/internecie/ , nieustannie prezentujące swoje mierne pojęcie o życiu , ze szczególnym uwzględnieniem celu , oraz sensu tego swojego hm ... życia ... bardzo nadwątlają , moje chybotliwe zaufanie do homo sapiens ... (przykłady Powiatowy , Nergal , Mrocki etc . ) Ale wtedy zwykle nadchodzi dzień kiedy przypadkowo odnajduję , np w TiVi takiego faceta , jak Konrad Dąbrowski (6 odc. "Milion w minutę "-- szukać w inter , lub tu online ), i moja wiara w człowieka powraca , wraz z przekonaniem , że to co ja z kolei robię , ma jednak jakiś sens ...

PS. Taki facet w USA , momentalnie miałby kilka propozycji typu własna audycja radiowa .U nas gdzie kanały awansu pozatykane są przez kliki połączone niezliczonymi układami , gdzie promowane są miernoty , takie , że aż oczy bolą patrzeć , a uszy słuchać , a lepsi o kilka klas dziewczyny i chłopaki , prawdziwe diamenty , gdzieś tam w tle , na uboczu , błysną przez chwilę ... się czasami odechciewa ...

Odpowiedz do tematu