Osoby z wadą klatki piersiowej izoluja sie społecznie, zamykaja sie w sobie
Dr Jarosław Adamczak jest torakochrurgiem z Poznania robi wspaniała robotę
usuwa wady z bardzo dobrym efektem zdrowotnym i kosmetycznym
POZNAŃ BWM
Szpital im. Marcinkowskiego
ul. Szamarzewskiego 62
tel. lekarze: 061 66 54 285 trzeba dzwonic po 12tej do pokoju lekarzy i prosić z dr ADAMCZAK
www.amp.edu.pl
Ostatnio zmieniony przez resa 2007-09-29, 09:14, w całości zmieniany 3 razy
Pomogła: 52 razy Dołączyła: 16 Lip 2006 Posty: 4327 Skąd: z Marsa
Wysłany: 2006-12-05, 10:42
Posłuchajcie Leventa, zapamiętajcie ten adres! Ta operacja to bułka z masłem w porównaniu z usuwaniem tętniaka, choć przy tej drugiej załatwiają i pierwszą Wybaczcie mi ten czarny humor, z życia wzięty...
_________________ ......i kiedy przyjdą dni deszczowe, naucz się przechodzić między kroplami
Pomogła: 15 razy Wiek: 24 Dołączyła: 24 Lip 2006 Posty: 1561 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2006-12-05, 19:13
Z tego co mi kolega mówił to teraz tą operację robią tak że wycinają ten wklęsły kawałek mostka i wstawiają taki plastikowy już poprawny. Nie wiem czy wszędzie tak robią ale właśnie chyba w Poznaniu tak.
hehe... bede pamiętał
Montana znasz szpital Dzieciątkaz Jezus na Lindleja (chyba dobrze napisałem nazwe ulicy),pytam bo miałem tam w marcu operowana klatke.
Pomogła: 28 razy Dołączyła: 15 Lis 2006 Posty: 1076 Skąd: z daleka
Wysłany: 2006-12-19, 19:17
Krisk znam dobrze ten szpital a szczegolnie odzial chirurgii tego szpitala.....sama tam nie lezalam ale ktos mi bardzo bliski z rodziny. Swego czasu nawet oddawalam tam honorowo krew...ale to jeszcze przed moja operacja gdy wydawalo mi sie ze jestem"zdrowa".
a przez kogo?
michalskiego? bo on mnie operował i miałam wybór albo iśc do dzieciątka jezuz albo do prywatnego Centrum Damiana-poszłam do tego drugiego bo tam krócej sie leżało po operacji.
Michalski zajmuję się kregosłupami i wcale nie leża tak długo po operacji,zazwyczaj dzień dwa na osobnej sali gdzie pielegniarki maja na ciebie oko.Ja lezałem tam 6 dni po klatce,tak wiec widziałem jak zmieniaja sie moi lokatorzy.Zapomniałem kto mnie operwał, :) jak przypomne sobie to napisze,ale był to taki starszy pań w okularkach,niegdyś był ordynatorem tego oddziału,teraz jest własnie MIchalski.
P.S. po operacji klatki ból jest nie do wytrzymania,boli jak cho%*& i to jeszcze przez 6 miesiecy.MIałem operowano dwa razy 14 lat temu,stara metoda gdzie znów mi sie zapadła,rok temu miałem ponownie operacje,miałem wstawiona płytke którą w tym roku miałem wyjęto.
Szpilat a własciwie oddział i osoby które tam pracjua jest ok,oczywiscie zawsze znajdzie sie jakas czarna owca
hehe... troche pisze nie na temat,ale nie pisałem o moich operacjach więc sobie pozwoliłem napisać co nieco
Wysłany: 2006-12-20, 18:27
Przeszłam taka operację w 92 roku w Zakopanem -nie narzekam, włożyli mi płytkę i po kilu miesiącach wyjęli, nie jest tak jak byc powinno ale na pewno jest lepiej. Tam też lekarz po raz pierwszy zdiagnozował marfana. Kilka lat później w tym samym szpitalu miałam operację na kręgosłup. To chyba trochę dziwne, ale bardzo miło wspominam mój pobyt w klinice w Zakopanem.
_________________ "Istnieją magiczne chwile, które choć mijają niezauważone, to jednak niewidzialna Ręka Opatrzności zmienia bezpowrotnie nasz los..."
Lezałem tam również... Jak nazywa sie ten szpital ,czasem nie szrodim???
Jesli chodzi i ten szpital to ja go nie wspominam miło,mówiąc krótko chciałem wrócic jak najszybciej do domu miałem miec tam operowany kregosłup,ale sie nie zgodziłem gdy zobaczyłem jakie inni mieli problemy,ropie rany itp.
Wysłany: 2006-12-21, 13:23
Jak już pisałam miałam tam operację kręgosłupa. Wszystko zależy od organizmu. Byłam jedyną osobą, która po operacji nie zwracała i bardzo szybko mnie wypisali. Potem pojechałam jeszcze na 3 tygodniowe "wakacje", było wspaniale. Pomimo, że był to szpital to naprawdę bardzo miło wspominam ten czas. Ale oczywiście nie każdemu musi się podobać :) Pozdrawiam
_________________ "Istnieją magiczne chwile, które choć mijają niezauważone, to jednak niewidzialna Ręka Opatrzności zmienia bezpowrotnie nasz los..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum