Już nie mogę się doczekac kiedy się przywitamy... super...ma byc piękna słoneczna pogoda....żeby jeszcze Twoja cudowna mama przybyła na spotkanie ona jest taka wyjątkowa...
Pomogła: 52 razy Dołączyła: 16 Lip 2006 Posty: 4326 Skąd: z Marsa
Wysłany: 2008-10-08, 18:51
Staś napisał/a:
jedziesz czy nie ???
Byłam bliska, a tu taka info Ta bursa JEST NA DRUGIM PIETRZE!O nie, wszyscy by już obradowali kilka ulic dalej, a ja dopiero z pierwszego pieterka schodziłabym... Wszyscy by wieczorkiem już w łóżeczkach grzecznie spali, a ja dopiero doczołgiwałabym się do pierwszego podestu...To już na tej swojej nizinie zostanę, cóż
_________________ ......i kiedy przyjdą dni deszczowe, naucz się przechodzić między kroplami
Pomógł: 13 razy Wiek: 34 Dołączył: 05 Mar 2008 Posty: 720 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-10-08, 20:53
No włąsnie ciotka. Jak przeczytałem ze jest sansa ze przyjedziesz to od razu radośc we mnie wezbrała. Więc mnie nie zawiedź. Wynajmiemy ci najwyżej paru studentów zeby cie nosili Zakres usług omówisz z nimi na miejscu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum