witam Wszystkich Marfanów i sympatyków do tych drugich to ja właśnie śię zaliczam ... Osobiście znam Marka, to świetny kumpel, bardzo miły i skromny człowiek, a na dodatek chętny nieść pomoc innym. Dlatego Cieszy mnie to, że są wśród Was tacy co chcą pomóc, Marka też cieszą każde wiadomości z zewnatrz ( tz. z poza szpitala) co słychać na forum marfana itp. , nawet dziś po przeglądnieciu forum zdałem mu krótka relację o Waszej trosce i sporym zainteresowaniu jego losami. Bardzo się ucieszył .... I myślę że robicie wielka i wszpaniałą "robotę" a to wsparcie to wiecej niż lek !!!!
Jestem dumny że dołączyłem dziś do Forum Marfana ......
Pozdrawiam wszystkich bardzo gorąco
Wiesiek
jedna kwestia mnie martwi to transport drogą lotniczą ... obawiam się czy aby nie zaszkodzi mu różnica ciśnień .....? Wiem że to jest niewielka różnica ciśnień, ale w moim życiu kiedyś zdarzyło mi sie trochę pracować na kardiochirurgii i z relacji kolegów perfuzjonistów słyszałem że gorzej rokowaly osoby transportowane helikopterem, może to zbieg okoliczności .... ale ufam że lekarze wybiorą taki środek transportu który jest najwłaściwszy i naj mniej traumatyczny....
Pomógł: 21 razy Wiek: 42 Dołączył: 26 Sty 2008 Posty: 937 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-09-28, 19:10
wiech napisał/a:
jedna kwestia mnie martwi to transport drogą lotniczą ..
- nie wiem jak z ciśnieniem natomiast gabarytowo sprawa karetki -śmigłowca wygląda tak , poniższe zdjęcie przedstawia Romana Giertycha testującego śmigłowiec -karetkę . Dziś Marek nieco narzekał na psychikę .Może jutro go przerzucą .
Witam wszyustkich Forumowiczów ....
Wczoraj odwiedziłem Marka ... pogadaliśmy trochę, pożartowaliśmy, a Marek prosił by w jego imieniu pozdrowić wszystkich Forumowiczów co niniejszym czynię .....
Marek czeka nadal na wieści z Warszawy ... ciągle nie jest pewne czy ikiedy będzie przetransportowany na Banacha ...
pozdrawiam Wszystkich trzymcie się
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum