Wysłany: 2010-02-15, 14:22 KONKURS
W związku z planowaną modernizacją forum chciałbym Wam zaproponować współudział w tworzeniu nowej - mam nadzieję - lepszej witryny.
Stąd pomysł konkursu na: logo marfanforum.
Wszystkich chętnych proszę o zamieszczanie w tym wątku wstępnych szkiców (we wszystkich dostępnych nam formatach - zdjęcie jpg, skan czy choćby opis). Nie muszą to być profesjonalne prace - chodzi o pomysł, a potem zajmę się jego opracowaniem.
Proponuję czas do końca lutego - potem wspólnie wybierzemy najlepszą propozycję, którą wykorzystamy przy przebudowie forum, a zwycięzca zostanie po wsze czasy uwieczniony w ten sposób jako autor i pomysłodawca.
_________________ Hej Gość! To także Twoje forum. Gość - życzę Ci przyjemnego i owocnego korzystania z forum.
Wysłany: 2010-02-22, 20:51
Najlepiej zamieścić propozycję logo TUTAJ w jakimś podstawowym formacie (np. jpg), ale równie dobrze można przesyłać swoje prace na mój prywatny adres: wpszulc@gmail.com
_________________ Hej Gość! To także Twoje forum. Gość - życzę Ci przyjemnego i owocnego korzystania z forum.
Pomogła: 28 razy Dołączyła: 15 Lis 2006 Posty: 1076 Skąd: z daleka
Wysłany: 2010-03-02, 10:27
Ta ostatnia propozycja Gabrysi, dla mnie bomba. Nawet miałam Ci mówić Gabrysiu byś wykorzystała tą rodzinę. Ona chyba swego czasu była na okładce jednego z biuletynów.
Pomogła: 52 razy Dołączyła: 16 Lip 2006 Posty: 4326 Skąd: z Marsa
Wysłany: 2010-03-02, 10:43
Montana napisał/a:
Ona chyba swego czasu była na okładce jednego z biuletynów.
Tak, to mój stary pomysł - znalazłam wtedy zdjęcie odpowiadającej mojej wizji - rodzinki, mój domowy grafik właściwie ją ..."wysmuklił" i zaadaptował na okładkę.
Ale to tylko luźne propozycje, myslałam że Asoćko i Gosieńka pokażą nam swoje pomysły?
_________________ ......i kiedy przyjdą dni deszczowe, naucz się przechodzić między kroplami
Pomogła: 23 razy Wiek: 34 Dołączyła: 17 Sty 2008 Posty: 973 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-03-02, 15:49
Ja wysłałam Adminowi. Ale jak już głosujemy tutaj, to i ja się pochwalę. Możliwe są dowolne kombinacje kolorów. Trzeba kliknąć, żeby zobaczyć prawdziwe kolory.
logo na konkurs-niebieski.jpg
Plik ściągnięto 50 raz(y) 32,99 KB
logo na konkurs-bialy.jpg
Plik ściągnięto 51 raz(y) 35,41 KB
_________________ Twoje życie jest takie, jakie są Twoje myśli.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum