Pomógł: 13 razy Wiek: 34 Dołączył: 05 Mar 2008 Posty: 720 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-03-03, 09:58
Ja niestety odpadam z konkursu, ze względu na moje watpliwe zdolności arystyczne. Wiem, ze podobmo marfani wykazuja ponadprzecietne zdolnosci artystyczne i plastyczne itd. ale nie tyczy się to mnie. Wstyd się przyznac ale najniższą ocenę jaką mam wpisaną na świadectwie maturalnym była ... plastyka i Była to ocena dalece niesatysfakcjonująca Co prawda wiazało się to nie tylko z moimi "zdolnościami: plastycznymi (a raczej ich brakiem) ale również tekstem jaki powiedziałem panu profesorwi na ostagnich zajęciach kiedy mnie poprosił o zaległe prace ale cóż...
A wracają do właściwego tematu to i propozcje gabrysi i asocko mi sie podobają aczkolwiek 2 propozcyja gabi chyba najbardziej do mnie przemawia.
Wysłany: 2010-03-05, 10:34
Dziękuję za nadesłane propozycje logo forum. Proponuję, byśmy wspólnie wybrali jedną z nich. Razem z Klio podpisujemy się pod propozycją Gabrieli o kryptonimie "Rodzinka"
_________________ Hej Gość! To także Twoje forum. Gość - życzę Ci przyjemnego i owocnego korzystania z forum.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum