Pomogła: 52 razy Dołączyła: 16 Lip 2006 Posty: 4326 Skąd: z Marsa
Wysłany: 2007-07-24, 22:42
Gosieńko, Ski mam tylko 3! ( zgodnie z zamówieniami) i myślę że nasze forumowe dzieci - od Kevina czy dany-meadbh akutat do nich pasują, wierz mi - M niewiele większa, w razie czego jak Erinti - dwa ściegi zwężające i koszulka dopasowana wręcz, każda krawcowa machnie za 5 minut, choć ja nie sądzę aby były za szerokie.
_________________ ......i kiedy przyjdą dni deszczowe, naucz się przechodzić między kroplami
Pomogła: 15 razy Wiek: 24 Dołączyła: 24 Lip 2006 Posty: 1561 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-07-25, 08:37
gabriela napisał/a:
Gosieńko, Ski mam tylko 3! ( zgodnie z zamówieniami) i myślę że nasze forumowe dzieci - od Kevina czy dany-meadbh akutat do nich pasują, wierz mi - M niewiele większa, w razie czego jak Erinti - dwa ściegi zwężające i koszulka dopasowana wręcz, każda krawcowa machnie za 5 minut, choć ja nie sądzę aby były za szerokie.
Ok, to niech tak będzie, tylko dla mnie białą koniecznie;)
Pomogła: 52 razy Dołączyła: 16 Lip 2006 Posty: 4326 Skąd: z Marsa
Wysłany: 2007-07-27, 22:28
Koszulki spakowane, jutro rozsyłam , zostawiłam troche jeszcze u mnie dla spóźnialskich, resztę wysyłam do Stowarzyszenia - jak już pisałam dobrze byłoby je wspomóc darowiznami , bo nam przestanie działać
_________________ ......i kiedy przyjdą dni deszczowe, naucz się przechodzić między kroplami
Pomogła: 28 razy Dołączyła: 15 Lis 2006 Posty: 1076 Skąd: z daleka
Wysłany: 2007-07-30, 13:11
Do mnie tez dotarla przesylka :). Dziekuje Gabi :) hhihihi rzeczywiscie ta M-ka jest straszzzzzzznie duza :) ale co tam bede miec motywacje by przytyc i by nie wisiala na mnie jak na kiju :D
Ps. Pieniazki na konto Stowarzyszenia wysle okolo 13 sierpnia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum