Pomogła: 4 razy Wiek: 24 Dołączyła: 20 Lis 2006 Posty: 140 Skąd: tu i tam
Wysłany: 2008-04-29, 23:54
aaa, musze powiedzieć że nawet 43 się czasem znajdzie. :) Cała zimę przechodziłam w takich z Deichmana nr 43. :) Choć tak ogólnie to nie cierpię latać za butami, bo przeważnie ich nie znajduję. Nie mówiąc już o spodniach.., bluzkach.. (tak, tak-za krótkie rękawy. Albo jak już coś na długość jest dobre, to w szerokości jak na słonia. -.- ). Choć ze spodniami to już się ostatnio wyspryciłam- kupuję dwie pary takich samych, z jednych sobie odcinam kawałek, doszywam do drugich, z kolei te pierwsze podwijam, i mam i rybaczki i długie za jednym zamachem. ;D
_________________ ..teraz jestem duży i wiem, że w życiu piękne są tylko chwile.. dlatego czasem warto żyć!
Ciuchy No buty są w deichmanie-duże rozmiery!!Spodnie(dżinsy) można kupić tylko w firmowych sklepach np. wrangler, big star.-tak przynajmniej jest w moim przypadku :( Drogo!!!Ale spodnie eleganckie to nie wiem gdzie można kupic......?....
Pomogła: 23 razy Dołączyła: 11 Sie 2006 Posty: 1977 Skąd: Kraków
Wysłany: 2008-05-23, 15:50
Również w Croppie można nabyć buciki, jeśli ktoś ma problem z wiotkimi stawami, to polecam. Mięciutkie, lekkie, nieco wyższe, bo specjalnie ochraniające całą kostkę. Bardzo wygodne i w przystępnej cenie. Ja jestem bardzo zadowolona
_________________ ..."Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem"...
Pomogła: 23 razy Wiek: 34 Dołączyła: 17 Sty 2008 Posty: 973 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-05-23, 23:34
W Warszawie rog Grochowskiej i Modrzewiowej jest sklep z obuwiem ortopedycznym. Osobiscie przymierzalam takie z wysoka holewa i specjalnym wzmocnieniem dla osob, kt. maja problemy z 'latajacymi' stawami. Tanio nie jest, ale profesjonalnie...
Ja też mam zawsze problem z rękawami. A bluzke na górze mam rozmiar,jak nie dwa mniejsze niż spodnie.Spodnie zawsze dużo za długie, rozmiar 39. Jak na długość dobre to ciasne.Grrr. A z butami jaki mam problem-mam wąziutką stopę,wysoko wysklepioną, niby noszę 38, ale na mnie za luźny, 37 za to ciśnie w palce mocno.
Monti mam do Ciebie prośbę,mogłabyś mi zdradzić gdzie kupujesz spodnie na swój wzrost?wiesz ,ja nigdzie nie moge dostać ,wszystko krótkie,łącznie z kurtką czy płaszczykiem ,w Bydgoszczy wszystkie sklepy odwiedziłam,ale nic na mnie nie pasuje,nogawki o 10 cm za krótkie,a może ktoś z was w internecie zamawiał?Kiedyś wspominałaś ,że masz jakiś sklep,w którym kupujesz?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum