Pomogła: 15 razy Wiek: 24 Dołączyła: 24 Lip 2006 Posty: 1561 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-09-06, 13:48
A ja właśnie wróciłam z Factory z Ursusa i polecam Big Stara. Spodnie długośc 36 majtają mi się po ziemi. Dawno takich długich i baaardzo szczupłych nie znalazłam. No i tylko 99 zł jak na Big Stara
Pomogła: 1 raz Wiek: 38 Dołączyła: 12 Mar 2009 Posty: 36 Skąd: lubelskie
Wysłany: 2009-09-06, 18:15
Ja mam problem ciągle ze spodniami i ich szerokością. Córka ma długośc nogawek młodzieżową , a szerokośc w pasie i biodrach dziecięcą. Gdy mierzy spodnie to długośc jest dobra , jak się ściśnie paskiem to w biodrach sterczy ,że jakby włożyła spodnie ze starszej siostry.Czasami uda się coś znaleźc, Często musi byc przeróbka. Bywało, że nawet gdy była gumka , to musiałam wciągac swoją. Kupując uczęsto zwracam uwagę czy da się łatwo przerobic. Natomiast jeżeli chodzi o buty to rozmiarówka jest(37-38) tylko muszą byc zapinane lub sznurowane
Pomogła: 28 razy Wiek: 35 Dołączyła: 17 Lis 2008 Posty: 541 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-09-06, 20:22
Też miałam ten problem z Klaudią.Rozwiązania stosowałam te same.Na pocieszenia dodam,że przy dojrzewaniu marfanki "rozszerzają" się w bioderkach i problem jest mniejszy.
oj tak... ja zawsze jako dziecko byłam huda jak igiełka a teraz prosze... z tym że ze mną jest oinaczej:P bo ja nie mam tego typowego marfana.... ale dobrze was rozumiem kiedyś miałam tak samo:)
Pomogła: 15 razy Wiek: 24 Dołączyła: 24 Lip 2006 Posty: 1561 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-09-07, 16:26
RóżowaWera napisał/a:
jak ty masz gosiu pokaźne biodra to moje to poprostu big rozmiar:P
Bo ja się kamufluję odpowiednimi spodniami Jak ostatnio nosiłam takie jasne jeansy na jednym wyjeździe to potem na każdym zdjęciu wyglądałam jak szafa. Także teraz już ich nie noszę
Pomogła: 28 razy Dołączyła: 15 Lis 2006 Posty: 1076 Skąd: z daleka
Wysłany: 2009-09-07, 20:53
rzeczywiscie dupa jak szafa i to plaska szafa z dwoma polkami na ksiazki po bokach.
ehh znam ten bol. Dupsko sie poszezylo nogi zostaly patyki. Nic w tym ładnego. Spodni sie nie kupi dopasowanych bo jak w dupie jako tako to na nogach żagle :(
Pomogła: 28 razy Wiek: 35 Dołączyła: 17 Lis 2008 Posty: 541 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-09-07, 21:35
Uchachałam się do łez!Ale i tak Wam zazdroszczę.Lepsze to,niż zero bioder i grube uda,a w pasie jak u dziecka-też nie można dostać spodni,a figura do...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum