MARFAN FORUM :: Szukam ortopedów w Krakowie

FAQFormularz kontaktowyCzat forumMapa forumMapa Google100 ostatnich postówSzukajUżytkownicyGrupy RejestracjaZalogujAlbum

MARFAN FORUM Strona Główna » CENTRUM INFORMACYJNE » Szukam/polecam lekarza » Szukam ortopedów w Krakowie

Tagi tematu: krakowie, ortopedow, szukam

Szukam ortopedów w Krakowie
Autor Wiadomość

Amber
Profesjonalista

Pomogła: 3 razy

Wysłany: 2007-01-13, 20:31   Szpitale i specjaliści pomocni chorym z zespołe EDS

Czy moglabyście mi podać nazwisko/a/ dobrych ortopedów w Krakowie, chodzi o chirurgów, ktorzy operuja ludzi z ZM I zespołem EHLERSA-DANLOSA,CHODZI MI O TEN DRUGI,który mnie dotyczy?
Ostatnio zmieniony przez resa 2007-10-07, 08:35, w całości zmieniany 1 raz  

Staś
VIP
Marfan typu 2 LDS

Wysłany: 2007-01-13, 20:46   

podaje adres na szpital i poradnie przy szpitalu ja tam chodze i sobie chwale :Szpital specjalistyczny im.J.Dietla Małoplskie Centrum Reumatologii Immunologi i Rechabilitacji Poradnia reumatologiczna Al .F.Focha 33 kraków tel 12 29 58 101.
beata napisał/a:
czy moglabyś mi podać nazwisko/a/ dobrych ortopedów w Krakowie/chodzi o chirurgów/,ktorzy operuja ludzi z ZM I ZESPOLEM EHLERSA-DANLOSA,CHODZI MI O TEN DRUGI,który mnie dotyczy?

smuklaewa
ewa

Pomogła: 83 razy

Wysłany: 2007-01-14, 01:04   

Beatko swietna jest klinika ortopedyczna na ul Modrzewiowej w Krakowie ,ale nie znam tel.i dosc dlugie terminy z tego co mi kuzynka mowila

Mirena
Sympatyk
Mirena

Wysłany: 2007-02-22, 06:03   

beata, Beata, a słyszałaś o klinice ortopedii w Otwocku? To teraz w Polsce szpital nr 1. Każdy z nas sam wybiera i szpital i lekarza, a więc zwróć się do nich. Może oni to zoperują? Moja sąsiadka była tam operowana w zeszłym roku. pozdrowionka

Amber
Profesjonalista

Wysłany: 2007-02-22, 12:51   

Dziękuje,dziękuje-zapytam i tam,musze ci powiedziec ,że nie tak prosto znaleść odpowiedniego,kompetentnego doktora,myślisz ze jest mi latwo kiedy na wstępie mówią,żę sama operacja 16 tysięcy 1 kończyna plus pobyt :cry: ,a jaka operacje miala sąsiadka?Mnie powiedzieli w Bielsku,że nie mam co liczyć na dofinansowanie z NFOZ.Nie mam wyboru-zmuszona będę do skorzystania z opieki w Klinice Prywatnej-tylko komu zaufać,to dla mnie nie mala kwota,ktoś pisal wczesniej że jak sie operujesz w innym wojewodztwie,to NFOZ nie refunduje takiego zabiegu?Ja byłam umówiona na zab.operacyjny u profesora w Poznaniu,lecz operacje ma robić w Bydgoszczy bo tam jest jego Klinika,czekam już ponad rok i pewnie drugi jeszcze poczekam,mam 90 numerek w kolejce :cry: ,odległość rowniez jest dla mnie ważna,wiem jak to jest po operacji ,kiedy trzeba się wlec kilkaset kilometrów samochodem,a leki nie bardzo dzialają,raz tylko mi sie udało-zostalam przywieziona karetką do domu-byl to piękny gest ze strony lekarza,ktory mi wtedy pomógł -kiedy napotykasz na takich ludzi,świat od razu wydaje Ci sie lepszy,piękniejszy ;-)
:-/ PUŚCILAM w ten sam dzień maila do nich tylko napisz Mirenko czy to ta KLINIKA na ul.Konarskiego 13?...

[ Dodano: 2007-03-04, 11:20 ]
Mirenko -Otwock sie do tej pory nie odezwał,a jesli nawet to wiem co uslyszę,no ale czekam dalej?

Staś
VIP
Marfan typu 2 LDS

Wysłany: 2007-05-10, 10:38   

Cytat:
Stasiu,to CENTRUM REUMATOLOGII w Krakowie przeprowadza powazniejsze operacje ortopedyczne,czy tylko lecza i rehabilitują?
lekarz przyjmuje dwa razy w tygodniu i orzeka czy położyć do szpitala czy rechabilitować (mnie chcieli położyć ale miejść niebyło) operacje też przeprowadzają a zresztą spytam się dokładnie. :-)

Odpowiedz do tematu