Witam i dziękuję za zainteresowanie forum!
W dziale FAQ znajdziesz wszystkie potrzebne wskazówki do rejestracji, pisania postów i funkcjonowania na forum.
Zapraszam serdecznie!
Liczę na wskazówki, pomysły i sugestie dotyczące usprawnienia i rozwoju forum.
W tym temacie możesz się także przedstawić, napisać o swoich zainteresowaniach itp.
TYLKO TYLE - dyskusje prowadzimy w pozostałych działach.
Pomogła: 15 razy Wiek: 24 Dołączyła: 24 Lip 2006 Posty: 1561 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2006-11-19, 17:39
Milczał ktoś kogo w tym roku poznałam i nie wiedziałam, że ten ktoś akurat pisze na tym forum. No ale cieszę się bardzo. Konrad jest bardzo fajny i jak coś powie to tak daje człowiekowi do myslenia:) I to jest tylko i wyłącznie pozytyw. He, he:) Ale Cię Konrad opisałąm- mam nadzieje, że się nie gniewasz ;D
Pomogła: 15 razy Wiek: 24 Dołączyła: 24 Lip 2006 Posty: 1561 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2006-11-20, 10:28
Oj, kOdziu, Kodziu:) Ty i piesek, nie ma żadnego podobieństwa:)))) He, he.
A co do moich nerwów to chyba się skończyły bo się okazało że zdałąm próbną z geografii i to całkiem nieźle, z reszty raczej też powinnam zdać takżę jest luz:)
Pomogła: 52 razy Dołączyła: 16 Lip 2006 Posty: 4326 Skąd: z Marsa
Wysłany: 2006-12-08, 10:28
Witaj Madziu! Nareszcie do nas dołączyłaś! Twoja buzia jest już znana większości, teraz z nami cała Ty
Witaj Krisk! Napisz skąd jesteś i ile masz lat...ech te tajemnice...
_________________ ......i kiedy przyjdą dni deszczowe, naucz się przechodzić między kroplami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum