UWAGA WSZYSCY :!: Dziś rozmawiałam z naszym prezesem - p.Kawalcem. Prosi o to by każdy z WAS przesłał do niego swoje orzeczenie o niepełnosprawności. Można je przesłać mailem lub zwykłą pocztą.PILNE
Gosieńka - oczywiście mowa o kopii ( oryginał musisz mieć zawsze przy sobie w razie "w"). Po co? - ostatnio uzyskaliśmy status organizacji Pożytku Publicznego , więc zapewne jest to z tym związane, ale dokładnie nie wiem. Wiem że trzeba w ciągu tygodnia wysłać i nie zwlekać
Pomogła: 52 razy Dołączyła: 16 Lip 2006 Posty: 4326 Skąd: z Marsa
Wysłany: 2006-11-22, 14:39
O ile wiem , może być faxem, lub xero listem.Żeby Stowarzyszenie mogło w ogóle funkcjonować, musi wykazywać się "stanem posiadania" a więc Podopiecznymi mającymi orzeczenie.Może być z ZUS, może też z PCPR.
_________________ ......i kiedy przyjdą dni deszczowe, naucz się przechodzić między kroplami
Pomogła: 15 razy Wiek: 24 Dołączyła: 24 Lip 2006 Posty: 1561 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2006-11-23, 10:38
Już rozmawiałąm z Panią Kawalec na ten temat, wszystko wiem:) Jak mi naprawią kompa a w sobotę ma być już dobry to poskanuje te orzeczenia i wyśle mailem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum