Wysłany: 2010-06-16, 10:01 Spotkanie czerwiec 2010r.
* Zaproszenie na spotkanie osób i rodzin z Zespołem Marfana ! ! !
"Gdzieś w każdym z nas
Jest dziecka ślad
Małe szczęścia
I ich smak... "
(Robert Janson)
Zapraszamy na spotkanie organizowane z okazji Dnia Dziecka do lat 100.
Miejsce naszego spotkania: w Gdańsku 26 czerwca 2010 r.od godziny 11.oo do 17.oo - WINDA - GDAŃSKI ARCHIPELAG KULTURY; Gdańsk Wrzeszcz, ul. Racławicka 17, wejście od ul. Klonowicza.
Pomogła: 52 razy Dołączyła: 16 Lip 2006 Posty: 4326 Skąd: z Marsa
Wysłany: 2010-06-21, 07:43
arturro napisał/a:
Dla nas jest po prostu za daleko.
Dla mnie jeszcze dwa razy dalej niż Wam. Szkoda, że takie spotkania nigdy nie są organizowane w centralnej Polsce, właściwie to spotkania głównie dla osób z województwa pomorskiego.
_________________ ......i kiedy przyjdą dni deszczowe, naucz się przechodzić między kroplami
Pomógł: 11 razy Wiek: 57 Dołączył: 16 Sie 2006 Posty: 534 Skąd: Gdynia
Wysłany: 2010-06-22, 10:22
No cóż jak nie ma kasy jak nie ma chęci na zorganizowanie spotkania marfanowskiego w Centru Naszego Pięknego Kraju pozostaje jedynie korzystanie z możliwości naszych sprawdzonych sponsorów - ALE NIESTETY w TRÓJMIEŚCIE.
Darczyńcy jakoś nie chcą dowieźć prezentów, kateringu w inne rejony Polski a drobne posiadane przez nas pieniążki mogłyby nie wystarczyć.
Dlatego jesli niektórzy nasi Członkowie
oraz zainteresowani a czujący się zaproszonymi moga skorzystać
z TEGO zaproszenia.
ZAPRASZAM
PS. Dodam obecnie w Trójmiescie w jest dość dużo imprez,
z których również można skorzystać zarówno przed naszym spotkaniem
jak i po tym spotkaniu. ZAPRASZAM do odwiedzenia Portalu Trójmiasto
a dokładnie -> rozrywka.trojmiasto.pl
_________________ O planach zapominamy, działanie zostanie uwiecznione.
Janku też chętnie bym pojechał,ale 540km to jakieś 12h za kółkiem w jedną stronę słabo mi się robi na samą myśl.Starzeje się człowiek kiedyś frajda teraz zapomnij.
Pomogła: 15 razy Wiek: 24 Dołączyła: 24 Lip 2006 Posty: 1561 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-06-22, 20:46
Dla nas to jest i duża odległość i duże koszty jeśli mielibyśmy zatrzymać się w Gdańsku na kilka dni. Na jeden nie ma sensu jechać bo więcej czasu spędzilibyśmy w podróży. Także odpadamy - spotkamy się na turnusie
Pomogła: 52 razy Dołączyła: 16 Lip 2006 Posty: 4326 Skąd: z Marsa
Wysłany: 2010-06-22, 21:17
JanK napisał/a:
obie odpuszczam bo może czujesz się jak staruszek po ponad stulatkach ale co z innymi mniej doświadczonymi cieleśnie jak Ty.
Inni mniej lub bardziej doświadczeni cieleśnie stulatkowie myślą sobie, że może by i porwali sie na te 500, 600, 700 km, ale to co najmniej nieporozumienie przebyć taki szmat drogi, by spędzić w Gdańsku
agat napisał/a:
od godziny 11.oo do 17.oo
...Pamiętamy po prostu Zjazdy trwające od piątku do niedzieli, w gronie kilkudziesiąt ( w Rogoźnie prawie 200) osób. Wtedy to miało sens i chciało się jechać tak daleko ( noclegi, obiadki, imprezki i nocne Marfanów rozmowy). Wiem, wiem - nie ma kasy........Tyle, że wtedy UE nie pomagała, teraz programów , warsztatów, kolektywnych spotkań w tym względzie - dostatek. Tylko u nas cisza. Wiem, wiem - sami powinnismy napisać wnioski, wysłac...nie narzekać
_________________ ......i kiedy przyjdą dni deszczowe, naucz się przechodzić między kroplami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum