Pomogła: 15 razy Wiek: 24 Dołączyła: 24 Lip 2006 Posty: 1561 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2007-01-11, 14:23
beata napisał/a:
Gosia napisz co na spotkaniach robicie-tak krotko,ogólnie?
Tak ogólnie to zawsze dla dorosłych są jakies konferencje prowadzone przez lekarzy i różnych innych ludzi powiązanych z tematem marfana, dzieci i młodzerz w tym czasie chodząna spacery albo coś zwiedzają. Czasem sa ogniską, jakieś wypady do kina były czy do teatru tez. Jak dla mnie to najważniejsze jest to że się mogę spotkać ze znajomymi w tym czasie
Wysłany: 2007-01-15, 18:37
Raczej atk, zawsze bły zjazdy w weekendy, mam nadzieje zę w tym roku będzie to jakiś długi weekend bo zostałąbym sobie w Gdańsku trochę dłużej niż tylko 2 dni
Wysłany: 2007-02-01, 16:52
to kiedy to spotkanie jakies?? musze zaplanowac czas,a w kkwietniu czeka mnie tygodniowa wycieczka obowiazkowa dla mojego kierunku do roznych bibliotek polskich
_________________ "Istnieją magiczne chwile, które choć mijają niezauważone, to jednak niewidzialna Ręka Opatrzności zmienia bezpowrotnie nasz los..."
Wysłany: 2007-02-01, 17:23
Heh, czyli zwykły weekend No ale dobre i to... Moja mam coś się burzy że wtakie zimno nie za bardzo jej się chce jechać ale ja już postanowiłam i swego dopnę A na ten zjazd już dawno postanowiłam że pojadę
Wysłany: 2007-02-02, 08:53
Noclegi załatwia gdzies Prezes zawsze. Ja to nie wiem jak to z tym jest bo u koleżanki w Gdańsku mieszkam prez ten czas zjazdu A wczoraj z mamą przeprowadziłam poważną rozmowę i już postanowione że jedziemy w marcu Ehhh, nie moge się doczekać
Ostatnio zmieniony przez Gosieńka 2007-02-02, 08:58, w całości zmieniany 1 raz
no ja niby bym chciał ale to czy pojade bedzie zalezało od tego czy bede ogla jechac tzn jak to bedzie z egzaminami czy niebedzie pprawek,i pewnie bm z chłopakiem sie wybrała i tez zaleszy zy on niebedzie nic poprawiał itp...sama niewiem,choc prawde mówiac jesli bysm mogli przyjechac to ewentualnie zamieszkalibysmy we władysławowie bo moja ciocia ma ta jakby miszkanie na wakacje a teraz stoi puste.
Wysłany: 2007-02-02, 09:00
Oj ale z Władka to byście mieli daleko do Gdyni czy Gdańska, to tak z godzine jazdy samochodem to nie wiem czy nie bardziej by się wam opłacało mieszkać na miejscu, a noclegi zawsze są niedrogie.
Pomogła: 52 razy Dołączyła: 16 Lip 2006 Posty: 4326 Skąd: z Marsa
Wysłany: 2007-02-02, 09:59
Wszystkiego się dowiem i Wam przekażę, także jak wygląda sprawa z noclegami. Na pewno Marto możesz pzrzyjechać z chłopakiem, osoby towarzyszące zawsze były mile widziane Zawsze dla Stowarzyszonych to byla tylko symboliczna odpłatność 25 zł za nocleg i 2 dniowe posiłki, także ewent wycieczki, ale myślę że na wycieczki do teatru szkoda w tym roku czasu, musimy się solidnie nagadać
_________________ ......i kiedy przyjdą dni deszczowe, naucz się przechodzić między kroplami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum