Pomogła: 52 razy Dołączyła: 16 Lip 2006 Posty: 4326 Skąd: z Marsa
Wysłany: 2012-02-21, 17:36
Wiele osób skarży się, że do pisania na forum zniechęcają szybko znikające posty, tzn. po napisaniu posta okazuje się często, że system zdążył już nas wylogować. W tym wypadku należy zalogować się powtórnie i wrócić wstecz do napisanego postu , następnie wysłać.
Ale może dałoby się zmienić ustawienia na forum tak, by tę barierę zlikwidować na stałe?
_________________ ......i kiedy przyjdą dni deszczowe, naucz się przechodzić między kroplami
Wysłany: 2012-02-26, 13:38
Względy bezpieczeństwa wymuszają krótkie czasy sesji pojedynczego użytkownika. Zwiększyłem limit do 1500 sekund - mam nadzieję, ze tyle będzie wystarczająco, zwłaszcza że to maksymalna wartość, jaką mogę ustawić.
_________________ Hej Gość! To także Twoje forum. Gość - życzę Ci przyjemnego i owocnego korzystania z forum.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum