Witam wszystkich serdecznie!!
Niedawno poznalam chlopaka, powiedzial mi tylko ze ma wstawiona zastawke w wieku 15 lat i ze ma problemy ze wzrokiem. nie zamknelam tego tematu bo chcialam sie dowiedziec co tak naprawde sie dzieje z moim misiaczkiem.... tak wiec zaczal ze nie ma chromosomow odpowiedzialnych za wzrok i tkanke laczna. Dzisiaj przeszukalam wiele stron poswieconych Zespołowi Marfana i wiem jedno ze musze powiedziec misiowi o tym, ze wiem jaka to choroba.....
ale nie w tym wszystkim tkwi problem, chce miec z nim dziecko poprostu chce byc z moim sloneczkiem do konca zycia, niestety on nie chce miec dzieci ze wzgledu choroby. Jest mi z tego powodu bardzo ciezko i nie wiem jak zaczac kolejna rozmowe z tematem "nasze dziecko"...... prosze o wsparcie, pozdrawiam cieplo.
Pomogła: 52 razy Dołączyła: 16 Lip 2006 Posty: 4326 Skąd: z Marsa
Wysłany: 2007-11-30, 10:23
Witaj Tynka! Przede wszystkim Twój chłopak ma na pewno wszystkie chromosomy , może co najwyżej na 15 natura trochę przemieszała szyki.
Poczytaj wątki na forum, dużo tutaj piszemy na interesujące Cię tematy, prześledź wątek Dzieci Marfanów- szczególnie polecam zdroworozsądkowczuciowe poglądy Hudegojana.Pozdrawiam!
_________________ ......i kiedy przyjdą dni deszczowe, naucz się przechodzić między kroplami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum