Wysłany: 2007-07-15, 17:36 Witam Wszystkich Forumowiczów
Wiekszosc chyba mnie zna, ale dla tych co mnie nie znaja nazywam sie Kamil, mieszkam w Lęborku i mam 20 lat. Jestem po operacji zmniejszenia pierscienia zastawki mitralnej[jesli dobrze pamietam ;p] bo minelo troche czasu od tego wydazenia :) Jakos zyje nie narzekam na nic tylko trza pamietac o pigułkach :) Normalnie zyje, pracuje, imprezuje tak ze jest ok
obraz0242ys9.png ja i moj ziomek wczoraj w łebie ;) impreza udana :)
Pomogła: 52 razy Dołączyła: 16 Lip 2006 Posty: 4326 Skąd: z Marsa
Wysłany: 2007-07-15, 18:33
Witaj Kamil! To Ty, prawda? I Twoja praca konkursowa ?http://www.marfan.pl/pl/e10.htm
Na forum jednak nie wszyscy są ze Stowarzyszenia, więc może napiszesz kilka słów o sobie? Pozdrawiam
_________________ ......i kiedy przyjdą dni deszczowe, naucz się przechodzić między kroplami
Pomógł: 11 razy Wiek: 57 Dołączył: 16 Sie 2006 Posty: 534 Skąd: Gdynia
Wysłany: 2007-08-07, 06:07
Kamil,
próbuję połączyć potrzeby młodych ludzi: chęć bycia w grupie rówieśników, samodzielność materialną - zarabianie na własne utrzymanie ale również chęć poznania "zakazanych owoców" czyli imprezowania. Jak teraz sam przedstawiłeś istniejesz w grupach rówieśników ale mało wiemy ile z Twoich planów młodzieńczych możesz i chcesz spełnić.
To z Witryny www.marfan.pl
w0lf napisał/a:
.... ..Wiedząc, że wykonywanie takiego zawodu byłoby spełnieniem moich marzeń, będę bardzo się starał nie zaprzepaścić okazji ukończenia tej szkoły i w przyszłości kontynuować naukę na studiach o kierunku informatycznym. Przede mną długa droga. Póki co, cieszę się dniem dzisiejszym i chcę, aby dopisywało mi zdrowie. A wtedy, wszystko inne, w miarę moich starań i mojej pracy, jest możliwe do osiągnięcia.
Tego samego życzę wszystkim moim koleżankom i kolegom, mającym podobne jak ja problemy zdrowotne. Aby wbrew wszystkiemu - dążyli do osiągnięcia zamierzonych celów, wierzyli w ich powodzenie i pomyślną przyszłość.
To z naszego forum na wstępie;
w0lf napisał/a:
Jakos zyje nie narzekam na nic tylko trza pamiętać o pigułkach :) Normalnie zyje, pracuje, imprezuje tak ze jest ok
Oj, oj ja bym trochę pomyslał przed nierozważnym krokiem......
_________________ O planach zapominamy, działanie zostanie uwiecznione.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum