Wysłany: 2007-08-26, 19:28
Dzięki za miłe słowa... Cieszy mnie fakt, że mogę dołączyć do Was i rozmawiać z Wami wszystkimi ...a nie jak do tej pory tylko na spotkaniach stowarzyszenia!
_________________ "Nadzieja - pożyczka, której udziela nam szczęście" ;)
Wysłany: 2007-08-26, 19:57
Dokładnie Stanisławie spotkaliśmy się w Gdyni w marcu! :) Cóż mogę napisać by przybliżyć Wam moją osobę... Mieszkam i studiuje w Gdańsku... Należę do stowarzyszenia już kilka długich lat... w skrócie bardzo długo! Jeżdżę co jakiś czas na turnusy razem z innymi osobami ze stowarzyszenia, więc większość osób z tego forum znam osobiście!
Pomógł: 11 razy Wiek: 57 Dołączył: 16 Sie 2006 Posty: 534 Skąd: Gdynia
Wysłany: 2007-08-27, 09:18
Widzę już efekty waszych spotkań w Chełmnie, ale jak przypuszczam również sama Emilko dotarłabyś do naszego Forum.
Pozdrawiam - zapraszam do częstych odwiedzin i dzielenia się spostrzeżeniami.
_________________ O planach zapominamy, działanie zostanie uwiecznione.
cześć:-)
ale wiesz jest wiele osób którzy na spotkania niemoga np jechac wiec spróbuj być bardziej wylewna:-) niektórych pewnie interesuje jak tu trafiłaś, na srtowarzyszenie, jak wyglądało i wygląda teraz twoje życie z marfanem.
Wysłany: 2007-08-27, 14:58
oki Marta... pewnie masz rację!
Na Forum już miałam zamiar się zarejestrować od dłuższego czasu, ale do szybszego działania zmotywowały mnie Gosia i Gabrysia!
Obecnie ZM nie przeszkadza mi w codziennym życiu (w takim stopniu by było to mocno doskwierające) i mam nadzieje że tak już pozostanie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum