Jestem Przemek mieszkam w Skaryszewie ja nie mam Marfana natomiast znam Tofika już grubo ponad rok. interesuje mnie genetyka i dlatego tu jestem, studiuję oligofrenopedagogikę
pozdrawiam
Pomogła: 23 razy Dołączyła: 11 Sie 2006 Posty: 1977 Skąd: Kraków
Wysłany: 2008-10-19, 20:00
Bezimienny napisał/a:
Jestem Przemek mieszkam w Skaryszewie ja nie mam Marfana natomiast znam Tofika już grubo ponad rok. interesuje mnie genetyka i dlatego tu jestem, studiuję oligofrenopedagogikę
Witaj Przemek. Miło, że do nas dołączyłeś.
Czy znamy tego samego Tofika ?
_________________ ..."Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem"...
Wysłany: 2008-10-19, 20:04
Ale się cieszę Tylko dlaczego nasza Tofik nie pisze nic. Obiecała odezwać się do mnie ? Może Ty wiesz?
Studiujesz bardzo ciekawy kierunek Tak przy okazji, dla niewiedzących;
Oligofrenopedagogika (grec.: "oligos" - pomniejszenie, "phren" - umysł; pomniejszona, obniżona sprawność umysłowa) dział pedagogiki specjalnej zajmujący się wychowaniem i nauczaniem osób upośledzonych umysłowo. Przedmiotem jest jednostka upośledzona umysłowo i proces jej rehabilitacji obejmujący wszechstronny rozwój i przystosowanie do życia w społeczństwie ludzi pełnosprawnych (źródło: Wikipedia)
_________________ ..."Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem"...
Ostatnio zmieniony przez resa 2008-10-19, 20:05, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 2008-10-19, 20:23
Bezimienny napisał/a:
Tofik to stary wyjadzacz na tym forum
Hmmm ... "wyjadacz" to była w Gdańsku. Ale miałyśmy gadane Wspaniała dziewczyna, wspaniale, że ją poznałam. Jak narazie, to tylko się tutaj zarejestrowała.
Wspaniale, że Ty do nas dołaczyłeś
Pomógł: 13 razy Wiek: 34 Dołączył: 05 Mar 2008 Posty: 720 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-10-19, 21:25
Hejka Przemek. Ja bym nie poszedł na takie studia bo bym nie umiał powtórzyc nikomu co studiuje
Co do obecnosci naszego cukierka Tofi na forum to masz już chyba więcej postów od niej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum